Vi tar hand om er webbplats som om den vore vår egen. En Webbansvarig som vårdar er webbplats löpande

En Webbansvarig som vårdar er webbplats löpande

webbansvarig

Er webbplats representerar ert företag och den marknadsför er 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Potentiella kunder bedömer ert företag efter hur webbplatsen ser ut. Fungerar den smidigt? Har den aktuell information? Länkar som fungerar? En dålig hemsida ger ett oprofessionellt intryck av företaget medan en välarbetad sida ger intrycket att ni är ett seriöst företag.

Med vårt webbansvarig-paket kan du fokusera på det du är bra på och vi på det vi är bra på. I slutändan gynnar det oss båda. SEOKA hjälper er att hålla er hemsida uppdaterad, säker och optimerad för hastighet. Det tar oftast endast ett par timmar varje månad.

A. Underhåll

Allt hålls uppdaterat och säkerhetskopior tas löpande.

B. Säkerhet

Webbplatsen hålls säker.

C. Optimering

Er hemsida optimeras för hastighet.

Fördelar

Kunnig personal
Säkra uppdateringar
Snabb akuthjälp
Rabatterade priser vid vidareutveckling

Webbansvarig på månadsbasis som tar hand om allt

Vi ansvarar för hela er hemsida. Varje månad underhåller vi er hemsida, håller den säker och optimerad för hastighet. Nedan kan du läsa vad vi gör rent praktiskt.

WEBBANSVARIG
FÖR ER WORDPRESS-HEMSIDA

 • A. UNDERHÅLL

  Uppdatering av WordPress kärna, tema och plugin
  Lokala och molnbaserade säkerhetskopior
  Kontroll av kontaktformulär
  Håller koll på 404 och pekar om dessa

 • B. SÄKERHET

  Brute force protection & Säker inloggning
  Svartlistning av farliga IPs
  Spamkontroll

 • C. OPTIMERAD FÖR HASTIGHET

  Cachning av sidor
  Optimering av bilder

Uppsägningstid 2 kalendermånader. Ingen bindningstid.

Behöver ert företag en ansvarig för er hemsida?

Generellt kan man säga att ni behöver en webbansvarig om ni själva inte vill lägga ner mycket tid eller är väldigt kunniga på allt som rör hemsidan. Om man inte är insatt inom området så kan en enkel felsökning ta väldigt mycket tid från företagets huvudverksamhet. Många mindre företag tänker ofta att de ska sköta hemsidan själva, för att spara pengar eller för att man inte vill ge upp kontroll över verksamheten. Det är dock en hel del arbete med att sköta en hemsida. Det är både tidskrävande och kräver en stor teknisk kunskap som kontinuerligt måste uppdateras för att hållas aktuell. Det är lätt hänt att mycket tid tas från kärnverksamheten eller att webbsidan inte fungerar optimalt.

Känner ni att ni vill fokusera på ert företag och inte bekymra er om hemsidan – Kontakta oss redan idag! Vi tar hand om er hemsida som att den vore vår egen och det tar oftast endast ett par timmar varje månad för att hålla allt på topp.