Google Rating
5.0

E-postmarknadsföring

SEOKA / Digital marknadsföring / E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring

Nyhetsbrev, kampanjer & automation

Vill du bli kontaktad?

Har du frågor eller behöver hjälp?


E-postmarknadsföring från idé till mätning

E-postmarknadsföring är en utmärkt kanal för att nå ut till dina kunder, men oftast är det en utmaning att göra ett riktigt bra nyhetsbrev som era kunder är intresserade av. Vi hjälper ert företag att skapa nyhetsbrev som era kunder faktiskt vill läsa. Vi är med under hela processen, från idé till utskick och mätning.

Varför E-postmarknadsföring?

  • Riktad mot er målgrupp: Era nuvarande kunder kan nås med nyhetsbrev via dator, mobil och surfplatta.
  • Kostnadseffektivt: Enligt Econsultancys forskningsstudie där över 1000 företag deltog hade e-postmarknadsföring högst avkastning på investering jämfört med andra sortens marknadsföringsmetoder.
  • Kan mätas: Samtliga e-postutskick mäts statistiskt, så att ni kan se resultatet.
  • Kan enkelt delas med andra: Kunder kan enkelt dela innehållet via mejl eller genom olika sociala medier.
  • Starkare kundlojalitet och ökad varumärkeskännedom: Genom strategi och varumärkesförsäljning byggs en starkare kundlojalitet och varumärkeskännedom.

Effektiv e-postmarknadsföring

Skräddarsydd e-postutskick

Vi skräddarsyr alla era e-postutskick, från e-post mallen och grafiska bilder till innehållet. Allt baserat på era krav och önskemål vid varje e-post utskick.

Hjälp under hela processen

Vi är med ert företag under hela processen, från idé till utskick och mätning. Vi hjälper er under alla steg för att tillsammans kunna skapa nyhetsbrev som kunder verkligen vill läsa.

Automatiska e-postkampanjer

Använd e-postmarknadsföring som en del av er kunduppföljning och spara tid. Automatiska mejl skrivs utifrån ert företags grundvärderingar. Målet med de automatiska mejlen är att följa upp era leads, så att ni kan lägga tiden på annat. Detta kan vara i form av välkomstmejl, uppföljningsmejl et cetera.

Börja redan idag

Skräddarsydd e-postmarknadsföring där vi hjälper er under hela processen och förenklar en del av er kunduppföljning. Vi sköter allting med era e-postutskick. Hos oss på SEOKA står ni i fokus och vår roll är att göra er och era kunder nöjda.

Hur börjar vi?

Kostnadsfri konsultation

Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi går genom er verksamhet och hur e-postmarknadsföring skulle kunna förbättra er kommunikation med era kunder.

Börja idag
Petteri Palo Digital marknadsförare

073 - 75 69 202

Vad behöver ni hjälp med?

Boka ett kostnadsfritt möte på 30 min och ta del av konkreta tips inom digital marknadsföring.