Kundomdömen

Tobias Vennström
Tobias Vennström
12:04 13 Dec 18
Hjälpte oss på EcoMaint Parts med en del bekymmer vi hade med våran webbsida. Kom med bra förslag på lösningar och utförde sedan dessa snabbt och enligt önskemål!
Andrea Hagman
Andrea Hagman
16:01 01 Mar 19
Toppensnabbt och jättebra!
Bertgslagen Brf
Bertgslagen Brf
07:23 15 Aug 18
Vår Brf tog hjälp av SEOKA när vår hemsida baserad på Wordpress hade blivit hackad och dessutom behövde uppdaters. Vi fick snabbt hjälp och arbetet utfördes på ett prisvärt och professionellt sätt.
Cecilia Johansson
Cecilia Johansson
06:42 12 Apr 18
Helt fantastisk service, trevlig bemött och ärendet blev löst väldigt snabbt. Mer än nöjd och kommer garanterat att vända mig hit vid ev problem som uppstår.
Salomon Helperin
Salomon Helperin
08:23 28 Jul 17
Under senaste året har jag tre gånger behövt hjälp med min egen och mitt företags digitala marknadsföring. Min klara upplevelse är att SEOKA löst problemen. Snabbt, enkelt och till en låg kostnad. AlphaOmega Music AB tillhör en företagsgrupp som administrerar Europeiska scenartister. Vi har en samlad marknadsföring, koordination och ekonomi hantering. (AlphaGroup.se) Vi kommer nu att gå vidare och se över ett tätare samarbete med SEOKA.Vi är mycket petiga och noga när vi köper in externa thänster.SEOKA har motsvarat alla våra förväntningar och jag kan starkt rekommendera deras tjänster.En nöjd och glad trumpetare, Salomon Helperin
Se samtliga recensioner

Integritets & Cookiepolicy

Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.