Om oss

SEOKA är ett mindre marknadsföringsbolag som specialiserat sig på digital marknadsföring. Företaget drivs av Petteri Palo och Nina Palo. Vi har ett tydligt affärsfokus och anser att allt arbete ska kunna mätas för att ni som kunder ska kunna känna värdet av det.

Vi arbetar med kontinuerliga rapporter på allt vi utför, så att både vi och ni som kunder kan mäta resultaten och se skillnaden. Vi fokuserar på att hjälpa små och medelstora bolag i Sverige att växa. Nästan alla våra marknadsföringstjänster saknar bindningstider, dock har vi oftast två kalendermånads uppsägningstid. Vi arbetar såhär för att ni ska känna er säkra på att vi utför vårt arbete på topp och levererar resultat som ger avkastning.

Kärnvärden

  • Transparens
  • Tydlighet
  • Kontinuerlig förbättring

Kontor i Eskilstuna

SEOKA är placerad i Eskilstuna, men är vi är ofta ute hos kunder runt om i landet. Kommunikationen sker även via telefon, mejl och Skype.

Floating Review Template5
  • Mycket snabb i svar och hjälp samt tydlig i prissättning. Kommer anlita dem igen om jag stöter på problem med mina webbplatser. Rekommenderas varmt!
  • Fick hjälp snabbt och hemsidan som kraschat med sex veckors arbete fixade Petteri på 4 timmar. Rekommenderas!
  • Fick bra och snabb hjälp från Petteri. Vår hemsida bygger på php vilket Petteri har kompetens inom. Tillgängligheten och den snabba responsen var extra uppskattat. Jag rekommendera varmt SEOKA.
  • Vi ville flytta vår nätbutik från vår dåvarande plattform till Wordpress och tog då hjälp av Seoka. Vår butik är nu byggd från grunden och anpassad för Google vilket gjorde en stor skillnad på många sätt. Vi har även ett kontinuerligt ... Läs mer
  • Vi har anlitat Seoka till både små och lite större web-projekt. Petteri är en tillgång för oss. Med sin breda kunskap om digital marknadsföring kommer han ofta med smarta inspel och på så sätt är delaktig i den kreativa processen. Det är ... Läs mer

Integritets & Cookiepolicy

Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.