Google Rating
5.0

Om oss

SEOKA / Om oss

Mätbara resultat genom ett datadrivet arbetssätt

Om SEOKA AB

SEOKA AB är ett litet marknadsföringsbolag som specialiserat sig på digital marknadsföring. Det drivs av Petteri Palo. Vi har personlig service och fokus på trafikindrivning, omvandling från besökare till kund, tillväxtrådgivning samt skapande av säljande hemsidor.

Vi har ett tydligt affärsfokus och anser att allt arbete ska kunna mätas för att ni som kunder ska kunna känna värdet av det. Vi arbetar med kontinuerliga rapporter på allt vi utför, så att både vi och ni som kunder kan mäta resultaten och se skillnaden. Vi fokuserar på att hjälpa små och medelstora bolag i Sverige att växa.

Alla våra marknadsföringstjänster saknar bindningstider, dock har vi oftast en kalendermånads uppsägningstid. Vi arbetar såhär för att ni ska känna er säkra på att vi utför vårt arbete på topp och levererar resultat som ger avkastning.

Kontor i Eskilstuna

SEOKA AB är placerad i Eskilstuna, men är vi är ofta ute hos kunder runt om i landet. Kommunikationen sker även via telefon, mejl och Skype.

Om Petteri Palo

Petteri är civilekonom i grunden och har specialiserat sig inom digital marknadsföring och tillverkning av säljande hemsidor. Utanför arbetet spelar Petteri gitarr och löptränar.

Digital marknadsföring
Petteri Palo Digital marknadsförare

073 - 75 69 202

Vad behöver ni hjälp med?

Boka ett kostnadsfritt möte på 30 min och ta del av konkreta tips inom digital marknadsföring.