WordPress-Hjälp

Om ni behöver snabb hjälp med WordPress har ni hittat rätt. Vi kan hjälpa er med alltifrån underhåll och säkerhet till designändringar och vidareutveckling. Det spelar ingen roll var ni bor då kommunikationen oftast sker via telefon och mejl. Kontakta oss så kan ni kan spendera er tid på viktigare saker.

Behöver ni WordPress-hjälp?

Ni kan nå oss dagligen för hjälp med vilka jobb som helst, små eller stora. Ni får kostnadsunderlag som ni godkänner innan vi börjar arbetet. Nedan hittar ni ett par exempel på arbetsområden som vi kan hjälpa er med. Har ni andra behov, kan vi troligtvis hjälpa er även med dem.

Teknisk WordPress-hjälp

Ser hemsidan konstig ut i mobilen? Har den slutat fungera? Möts ni av ett felmeddelande? Har er hemsida blivit hackad? Är hemsidan väldigt seg? Oavsett vad det kan vara, så tar vi gärna en titt och undersöker hur vi kan hjälpa er. Nedan hittar ni exempel på det vi kan göra för er.

Rädda en kraschad hemsida

För det mesta inträffar en krasch precis efter man utfört en ändring på sin hemsida. Skriv ner allt ni gjort den senaste gången på er WordPress hemsida när ni tar kontakt med oss, så hjälper vi er att återställa er hemsida.

Förbättra responsiviteten

Numera måste ens hemsida fungera väl på både plattan och mobilen eftersom väldigt många surfar genom dessa enheter. Om designen på er hemsida ser dålig ut i mobil eller i plattan finns det en risk att ni tappar potentiella nya kunder.

Flytta er WordPress SEO-vänligt

Vi flyttar över allt till den nya domänen och ser till att peka om era gamla länkar från er gamla domän till den nya domänen. Vi ser till att ni behåller maximalt av er ranking på Google.

Wordpress Hjälp

Förbättra hastigheten på er webbplats

Genom att förbättra hastigheten på er hemsida kommer användarupplevelsen öka och er hemsida kommer att rankas högre på olika sökmotorer som till exempel Google. Vi förminskar bilder, komprimerar Javascript och CSS, aktiverar caching, aktiverar komprimering med mera. Hastigheten kan mätas med http://tools.pingdom.com/ före och efter förbättringsåtgärderna.

Woocommerce

Woocommerce är en väldigt populär e-handelsplattform. Vi kan hjälpa er att välja rätt tema från början så att ni får en responsiv, snabb och säljande grund till er e-handelsbutik. Vi kan även hjälpa till med mer avancerade åtgärder som att bygga ett tema från grunden eller t ex göra om e-handelsplattformen till ett smidigt offereringsverktyg.

Lägga till tema

Det finns otroligt många olika teman till WordPress. Vi tipsar er om bra WordPress teman som passar era behov och ser till att temat installeras som ett så kallat barntema.

Barntema: Ett barntema ärver funktionaliteten från sitt huvudtema och alla eventuella ändringar i funktionaliteten utförs endast på barntemat. Fördelen är att huvudtemat kan uppdateras utan att eventuella ändringar försvinner.

Plugins

Ge råd om vilka plugins passar era behov. Vissa fungerar nämligen bättre än andra.

Vidareutveckling

Vill ni vidareutveckla er befintliga hemsida, så hjälper vi med både rådgivning och utveckling.

Vad behöver ni hjälp med?

Vi kan hjälpa er med alltifrån underhåll och säkerhet till designändringar och vidareutveckling. Skicka in ditt ärende, så tar vi fram ett kostnadsunderlag inom 1 arbetsdag.

Anpassa WordPress teman

Vi kan anpassa ert WordPress tema så att den representerar ert företag och hjälper er förmedla det ni behöver till era kunder.

Skapa ny design

En ny design på er hemsida kan fräscha upp bilden av ert företag. Vi skissar fram en ny design för ert godkännande och sedan implementerar den på er hemsida.

Hemsideassistans

Vi kan hjälpa er att sköta om er hemsida och gemensamt se till att den förblir levande och används av era nuvarande och blivande kunder. Det kan till exempel vara att skapa nya undersidor, blogginlägg eller att ladda upp nya bilder. Ni får även hjälp med att utvärdera statistiken från er hemsida och förslag på förbättringsåtgärder. Vi kan utföra punktinsatser eller vara till assistans för löpande uppdrag.

Konstruktiv feedback på er hemsida

Om du har en hemsida som inte ger tillräckligt bra resultat, så kan vi undersöka anledningarna och ge er konstruktiv feedback. Kanske syns hemsidan dåligt på sökmotorerna, eller kanske hemsidan genererar trafik, men konverterar inte besökarna till kundförfrågningar/köp?

Du kan redan ha betalat 20 000-40 000 kr för en ny hemsida, eller spenderat mycket tid på bygga den själv. Hur som helst, något behöver ändras. Det sista du vill göra är att anställa en annan webbdesigner och riskera samma problem igen. Skriv en rad till oss så går vi genom er hemsida och ger er konstruktiv kritik.

Supportavtal

Känner ni att ni vill fokusera på ert företag och inte bekymra er om hemsidan? Hyr in en webbansvarig – Vi tar hand om den som om den vore vår egen!