Google Rating
5.0

Displaymarknadsföring

SEOKA / Digital marknadsföring / Displaymarknadsföring

Displaymarknadsföring

Syns med större räckvidd på hemsidor som era kunder ofta besöker

Vill du bli kontaktad?


Visa era annonser i rätt tid och på rätt plats

Det finns många olika annonseringsnätverk idag där era annonser kan visas för potentiella nya kunder eller för besökare som har varit på er hemsida utan att ha handlat något.

Google Display-nätverket är det största innehållsannonsnätverket som finns idag på Internet och når över 90% av alla Internetanvändare i hela världen. Det är inte antalet användare man kan nå som är det imponerande, utan möjligheten att kunna välja ut exakt sin målgrupp och att kunna nå till den målgruppen på många olika sätt.

Vi sätter ihop en skräddarsydd kampanjstrategi för er. Vi designar era säljande annonser och väljer vilka nätverk som skall visa annonserna. Nätverken kan bestå av sociala nätverk som Facebook, Linkedin och Instagram, samt olika hemsidor från Google Display-nätverket.

Sedan väljer vi inriktning för er kampanjstrategi som antingen kan ha geografisk inriktning eller remarketing inriktning. Geografisk inriktning innebär att vi inriktar era annonser till endast områden där era kunder finns. Remarketing inriktning innebär att vi visar annonserna endast för besökare som tidigare besökt er hemsida, så att dessa känner sig lockade att besöka er hemsida igen.

Vi utför löpande optimeringar på alla våra displaymarknadsföringsannonser för att hålla era annonser aktuella och relevanta.

Varför displaymarknadsföring?

Enligt en undersökning gjord av Online Publishers Association gör 1 av 5 konsumenter som utsätts för ett företags displaymarknadsföring en relaterad sökning och 1 av 3 besöker företagets hemsida .

Ökad varumärkeskännesdom

Exponera ert varumärke för potentiella kunder och öka varumärkeskännesdomen, så att kunderna lär sig om ert företag och överväger det som ett alternativ.

Ökad försäljning

Displaymarknadsföring hjälper ert företag att sälja mer genom att visa era annonser på relevanta hemsidor ofta för potentiella kunder, så när de väl ska köpa, så är ert företag det första kunderna tänker på och väljer att handla ifrån.

Möjligheten att nå tidigare besökare

Remarketing är ett väldigt kraftfullt verktyg som lockar tillbaka era kunder till er. Dessa annonser kan riktas mot kunder som tidigare besökt er webbsida eller e-butik. Remarketing hjälper även att synliggöra ditt varumärke för besökare som lämnat din hemsida utan att ha utfört en handling, såsom köp, reservering eller kontaktat er. I genomsnitt är det endast 2% av alla besökare som konverteras till kunder under första besöket. Remarketing är ett verktyg som är designad att hjälpa företag att nå de resterande 98% som inte konverteras till kunder direkt.

Vad ingår det?

Detta ingår i displaymarknadsföring

  • Design av annonser
  • Placering av annonser
  • Löpande optimering
  • Rapportering varje månad

Hur börjar vi?

Kostnadsfri konsultation

Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom hur det ser ut för er i dagsläget och hur displaymarknadsföring kan hjälpa er att nå ut.

Börja idag
Petteri Palo Digital marknadsförare

073 - 75 69 202

Vad behöver ni hjälp med?

Boka ett kostnadsfritt möte på 30 min och ta del av konkreta tips inom digital marknadsföring.