Google Rating
5.0

Google Adwords Specialist

SEOKA / Digital marknadsföring / Google Adwords Specialist

Google Adwords Specialist

Det mesta börjar med en sökning! - Öka din synlighet på ett mätbart och kostnadseffektivt sätt

Vill du bli kontaktad?

Har du frågor eller behöver hjälp?


Google Adwords ger rätt resultat direkt

Google Adwords sökordsannonsering ger ert företag en annonseringsplats på Googles första sida vid sökning av produkter eller tjänster inom er bransch. Till skillnad från traditionell marknadsföring, kan du med Google Adwords sökordsannonsering driva in rätt besökare till er hemsida på ett lönsamt sätt – och allt är mätbart.

Google Adwords handlar om att driva in rätt besökare till er hemsida på ett lönsamt sätt. Vi skapar era annonser och budar på sökord som är relevanta och lönsamma i er bransch. Sedan analyserar vi besöken genom statistik från Google Analytics och optimerar kampanjerna månadsvis för att ni ska ligga före era konkurrenter och driva in ännu fler relevanta besökare till er hemsida. Arbetet sköts genom ert Google Adwords konto och klickkostnaderna för annonserna betalar ni direkt till Google. Vi fakturerar endast förvaltningsavgiften.

Google Adwords ger er annons möjligheten att synas på 93% av alla sökningar som sker i Sverige. Men genom att synas endast på relevanta sökord som era kunder söker på med en annons som lockar, gör vi det möjligt att maximera relevant trafik till er webbsida till en låg klickkostnad.

Google Adwords exempel

Varför behöver kontot optimeras?

Google AdWords-annonsering kan vara ganska komplex då skillnaden mellan ett väloptimerat konto och ett dåligt optimerat konto är väldigt stor. Till en stor del på grund av Googles sätt att ranka kvalitet i annonseringen  (Quality Score). Quality Score baseras på hur relevant sökordet är i förhållande till annonsen och landningssidan. Med en Quality Score på 10 betalar du endast en tiondel för samma klick som någon med en Quality score på 1.

Vi ser till att sökord, annonsinnehåll och landningssidor är samspelta, så att ditt företag får lönsammare trafik och lägre kostnader.

Följande ingår i vår Google Adwords tjänst

Hur börjar vi?

Kostnadsfri konsultation

Skicka in era uppgifter, så gör vi en mindre utvärdering av ert befintliga konto eller berättar mer om ni är nyfikna att börja annonsera. Oftast finns det mycket pengar att spara genom en professionell hantering.

Varför välja oss?
  • Vi är ett certifierat Google Partner företag
  • Fast månadspris
  • Månadsvisa rapporter
  • Ni äger Google Adwords kontot; vi förvaltar den.
  • Påläggningsavgifter
Kontakta oss idag
Petteri Palo Digital marknadsförare

073 - 75 69 202

Vad behöver ni hjälp med?

Boka ett kostnadsfritt möte på 30 min och ta del av konkreta tips inom digital marknadsföring.