Integritets & cookiepolicy

Senast uppdaterad 2019-05-22

Personuppgifter

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss.

Behandling av personuppgifter

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, position på företag, e-postadress och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna kontakta vid försäljning. Vi har fått dina uppgifter från kontaktformulär, telefon eller direktkontakt. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är berättigat intresse. Dina uppgifter kommer att sparas, så länge du visar intresse för våra tjänster. De personuppgifter vi behandlar om dig delas inte med en tredje part, förutsatt att vi inte är skyldiga att göra så enligt lag.

Personuppgiftsansvarig

Personuppgiftsansvarig är Petteri Palo, petteri@seoka.se. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på petteri@seoka.se. Du når vårt dataskyddsombud på petteri@seoka.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Länkar

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som vi inte har kontroll över. Vi ansvarar ej för sekretesskyddet eller innehållet på dessa webbplatser, utan vi tillhandahåller dessa länkar för att göra det enklare för våra besökare att hitta annan relevant information.

Kakor (”Cookies”)

Vad är cookies?

Seoka.se använder sig av cookies, som är korta textfiler som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare när du besöker vår sajt. Det finns två typer av kakor: sådana som lagras under en bestämd tid på din dator och som raderas efter utgångsdatumet samt kakor som försvinner när du stänger ner din webbläsare (så kallade sessionskakor).

Seoka.se använder sig av båda typerna av kakor som är viktiga för funktionen av vår sajt och för att ge dig en bra användarupplevelse. Du godkänner vårt användande av kakor då du besöker vår webbplats och dina inställningar i din webbläsare tillåter att kakor sparas.

Hur använder vi cookies?

Seoka.se använder kakor för att kunna känna igen din dator och samla in information om ditt besök på vår sajt. När du besöker Seoka.se används kakor till följande:

• olika funktioner på sajten

• analys och statistik av besök på sajten

• anonym demografisk profileringViss information om din dator samlas in via kakor, inklusive din dators IP adress, din dators operativsystem, din webbläsare och adresser till webbsidor som länkar till Seoka.se webbplats.

Seoka.se använder även kakor från tredje parter som t ex Google Analytics för att analysera webbsidan och förbättra sajten. Du kan läsa mer om hur Google använder uppgifterna de samlar in genom att klicka på följande länk www.google.com/intl/sv/policies/privacy/partners/

Du kan välja att inte omfattas av Google Analytics genom att klicka på denna länk: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Tacka nej till cookies?

Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas, se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.