Blogg

SEOKA / Blogg
  • En WordPress-hemsida är det mest mångsidiga system som finns idag för att skapa och hantera digitalt innehåll. Facktermen för systemet är innehållshanteringssystem och WordPress är den populäraste av dess slag. Tack vare att WordPress har en öppen källkod är det gratis att ändra och distribuera på nytt. Dessutom har WordPress väldigt

  • Att marknadsföra ens hemsida på nätet kan vara klurigt eftersom nätet är vår största mediekanal och det är möjligt att välja mellan väldigt många olika underkanaler. En fördel som finns med Internet jämfört med till exempel dagspress, radio eller tv är att resultatet från all marknadsföring på nätet går väldigt enkelt att mät

  • 1. Snabb och personlig service Varje kund är viktig för en liten marknadsföringsbyrå. Genom att arbeta med mindre antal personer innebär också att dina unika behov och utmaningar kan personligen tas hand om samma person på ett tidseffektivt sätt.

  • Vad är sökoptimering? Sökoptimering är en process som möjliggör synlighet för en hemsida på sökmotorers organiska sökresultat. Det sker flera miljoner sökningar om dagen enbart i Sverige och majoriteten av sökningarna sker via Google.

  • Att sökoptimera er hemsida gynnar er oavsett i vilken bransch ni verkar. Vare sig ni har ett företag inom tillverkning och försäljning av cyklar, driver ett spa eller en e-butik som säljer proteinpulver. Att synas högt på Googles organiska sökresultat vid sökning av relevanta sökord kommer att ge er fler kunder.

  • Förbättra er digitala marknadsföring och öka era intäkter genom att följa dessa 7 förbättringssteg. Förutsatt att ni har en bra hemsida då det är ditt företags ansikte utåt och grunden inom digital marknadsföring.

  • Syns på Google lokalt genom lokal sökoptimering. Grundstenen för att kunna konkurrera lokalt i dagens marknad är att kunna bli hittad på Google. Lokal sökoptimering har vuxit fram i och med en ökad användning av smart telefoner och handlar om att få ert företag synas lokalt.

  • Pokémon GO har tagit över världen och fått spelare världen över att bli maniska att jaga Pokémons. Människor springer genom parker och övergångsställen fastklistrade i sin telefon för att fånga sina Pokémons och bli starkare pokémontränare. 

Vill ni också synas bättre digitalt?

Vi hjälper er med moderna och innovativa lösningar inom digital marknadsföring för att stärka ert varumärke och öka er försäljning. Påbörja er digitala marknadsföring med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom hur er situation ser ut i nuläget och presenterar en digital strategi utifrån era behov.

Börja idag

Petteri Palo Digital marknadsföringsstrateg
Vad behöver ni hjälp med?

Boka ett kostnadsfritt möte på 30 min och ta del av konkreta tips inom digital marknadsföring.