SEOKA har blivit Google Partner

Vi har haft en spännande start på året här på SEOKA. Efter mycket hårt arbete kan vi nu stolt meddela att vi har blivit en officiell Google Partner.

Google Partner är ett program för att certifiera marknadsföringsbyråer och andra aktörer i Google Adwords. Målet med detta är att hjälpa kunder att hitta skickliga och pålitliga företag inom Google Adwords marknadsföring.

För att bli certifierad Google Partner behöver man uppfylla ett antal kriterier. Man måste genomföra tester hos Google för att visa att man har avancerade kunskaper i Adwords. Företaget måste hantera kundkonton för en viss summa och även kunna bevisa att de konton man tar hand om har bra tillväxt och vinst.

Certifiering är bra för oss och bra för våra kunder

Att vara certifierad Google Partner innebär att vi som företag har bevisat att vi har kunskapen och viljan att leverera de bästa lösningarna för våra kunder. Det betyder att Google litar på att vi som företag håller hög nivå på vårt arbete.

Vad innebär det för oss

För oss som företag innebär det att vi har tillgång till kontinuerlig support och utbildning via Google för att vi ska kunna hålla oss uppdaterade på den senaste tekniken. Vi får även tillgång till Googles beta-tjänster som endast är tillgängliga för Partners. Detta innebär att när Google har utvecklat nya produkter och funktioner får Partners testa dessa innan de släpps till allmänheten. SEOKA kan då få tillgång till marknadsföringsfunktioner som andra inte ens vet existerar. Detta kan ge utmärkta konkurrensfördelar för våra kunder.

Vad innebär det för er som kunder

För er som kunder innebär det även att ni vet att SEOKA har en kvalitetsmärkning som visar att vi är ett företag som du kan lita på. Vi är välinsatta i allt som har med Adwords att göra och har bevisad stor erfarenhet av PPC (pay-per-click) marknadsföring.

Certifieringen visar att vi är framgångsrika på att få företag att växa online. Google kontrollerar alla Partners med jämna mellanrum för att försäkra sig om att standarden uppehålls och faller man bakom kan den tas bort oavsett hur länge man har haft certifieringen. Detta ger er som kunder en försäkring på att vi som företag är professionella och kunniga på det vi gör

Erbjudande till nya kunder

För att fira att SEOKA har blivit Google Partner har vi just nu ett erbjudande till nya kunder. Om ni spenderar 250 kr på Google Adwords annonser så får ni 750 kr. Med andra ord, spendera 250kr men få annonser för 1000 kr. Detta är ett utmärkt tillfälle för er som är osäkra på om det är värt att satsa på Adwords marknadsföring – Låt oss visa er att det fungerar!


Petteri Palo

Vill du ha en kostnadsfri mall för din digitala marknadsföring?

Ta del av mallen

Integritets & Cookiepolicy

Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.