WordPress Support

Vi erbjuder alla former av WordPress support. Vare sig ni har ett specificerat problem som en bugg på hemsidan som är svår att klura ut eller vill ha hjälp med vidareutveckling kan vi hjälpa er med det.

På SEOKA kan hjälpa er med både små och stora ärenden. Har du ett specifikt problem kan vi lösa det på timbasis. Behöver ni löpande support med hemsidan kan ni titta på vår webbansvarigtjänst. Supportavtalet för WordPress innebär att vi tar hand om allt som har med er hemsida att göra. Ni behöver inte bekymra er om tekniska problem, uppdateringar eller säkerhetsluckor.

Teknisk WordPress support

Vi kan hjälpa till med alla sortens tekniska problem. Nedan är ett urval av problem vi kan lösa åt er.

Dålig responsivitet och långsam hastighet

En långsam hemsida som inte fungerar lika bra på olika plattformar riskerar att tappa kunder för ert företag. Besökare förväntar sig i dagsläget att det ska gå snabbt att ladda den sida de vill besöka. Med fler människor som använder sig av mobila lösningar som surfplattor och mobiltelefoner måste företag hänga med i utvecklingen och se till att hemsidan är snabb på alla plattformar.

Vi kan erbjuda WordPress support som förbättrar designen så att den fungerar lika bra på mobil, surfplatta eller dator. Vi utför även en rad åtgärder för att öka hastigheten på er hemsida. Dessa består bland annat av; komprimering av JavaScript och CSS, förminskning av bilder och aktivering av caching och komprimering.

Kraschad hemsida

En kraschad hemsida måste snabbt upp igen för att inte riskera förlora besökare och potentiella kunder. Vi reder snabbt ut vad som gick fel och återställer sidan till sitt forna skick.

SEO-vänlig domänflytt

Behöver ni flytthjälp? Vi kan ta ansvar för hela flytten till den nya domänen inklusive ompekning av länkar till er nya webbplats. Vi ser till att ni behåller maximalt av er ranking på Google.

WordPress teman och plugins

WordPress har otroligt många teman att välja mellan. Känner ni er osäkra på vilken stil som passar ert företag? Vi kan hjälpa er i djungeln. Vi sätter oss ner och går igenom vilken typ av företag ni har och vad ni vill förmedla till kunden och bestämmer ett passande tema. Vi väljer även ut vilka plugins som är lämpliga. Temat installeras sedan som ett så kallat barntema så att de ändringar och uppdateringar du gör i huvudtemat inte skriver över dina designval i barntemat.

Vi kan även anpassa och designa om det valda temat så att det är perfekt anpassat för ert företag.

Woocommerce

Om ni vill ha en webbutik på er hemsida så är Woocommerce ett bra och populärt sätt att implementera detta. Vi kan hjälpa er med att installera er e-handelsplattform. Vi går igenom vilken design och funktionalitet ni vill ha och ser till att e-butiken blir en snygg och säljande grund för er butik.

Vidareutveckling och hemsideassistans

SEOKA kan hjälpa till med både punktinsatser eller mer löpande uppdrag inom hemsideassistans och vidareutveckling.

Innehåll och uppdateringar

För att hålla en hemsida levande och aktuell krävs det att man löpande går igenom innehållet. För att rankas högre på Googles organiska sökresultat behöver man kontinuerligt skriva nytt innehåll och uppdatera den befintliga informationen.

SEOKA kan erbjuda företag flera innehållstjänster. Bland annat kan vi hjälpa med att skriva blogginlägg och skapa nya undersidor med specifika ändamål. Vi kan även gå igenom hela hemsidan kontinuerligt för att ta bort och ersätta gammal eller inkorrekt information så att besökare alltid har tillgång till aktuella uppgifter.

Konstruktiv kritik

Vet ni inte varför er hemsida generar dåliga resultat? Det kan handla om att sidan rankar dåligt i Googles organiska resultat eller att besökare inte konverteras till kunder i tillräckligt stor utsträckning. Vi går igenom sidan och ger er förslag på förbättringsåtgärder. Ni kan sedan välja om ni vill att vi hjälper till med att implementera dessa eller om ni vill utföra arbetet själv.

WordPress supportavtal

Känner ni att ni vill att hemsidan sköter sig själv med mycket liten inblandning från er sida? Vi kan erbjuda ett avtal med WordPress support där vi sköter allt med er hemsida. Vi skriver innehåll, vi uppdaterar, sköter säkerhet och design. Kontakta oss för mer information.