Google Rating
5.0

Kunskapsbank

SEOKA / Kunskapsbank
 • Hemsidebesökare behöver övertygas snabbt om att din produkt eller tjänst är just det de söker efter. De flesta lägger bara några sekunder på att söka efter rätt information på en hemsida. Har din sida inte rätt information i lättillgänglig form så kommer besökaren söka sig vidare.

 • Att byta typsnitt på din webbsida kanske känns som en ganska liten detalj i det stora hela men det kan göra stor skillnad i hur din sida uppfattas. Har du en seriös hemsida för ditt företag, så kanske inte typsnittet Mr De Haviland passar så bra, men har du en hemsida där du skriver poesi skulle det kunna fungera alldeles utmärkt.

 • Du kanske har hört att SEO är viktigt för företag som vill marknadsföra sig på Internet. Många tror att detta är en tjänst man köper en gång och sen vips så är ens hemsida optimerad för all framtid. Det är dock inte riktigt så enkelt.

 • Världen och affärslivet blir allt mer digitalt. De flesta konsumenter idag söker efter tjänster eller produkter på internet istället för att fysiskt ta sig till en butik. Dagens företag måste ha en hemsida och vara närvarande på nätet för att lyckas med sin rörelse.

 • I och med den stundande GDPR lagändringen är det viktigt för företag att vara medvetna om vad det innebär för dem och hur de bör anpassa lagringen av personuppgifter och e-postutskick.

 • Vi har haft en spännande start på året här på SEOKA. Efter mycket hårt arbete kan vi nu stolt meddela att vi har blivit en officiell Google Partner.

 • Det finns fortfarande många företag som inte har en blogg på sin hemsida. En del känner att bloggande är onödigt, det tar tid och resurser som man tycker kan spenderas på viktigare saker. Vissa kanske tycker att det är svårt med den tekniska aspekten eller att kontinuerligt behöva komma på företagsrelaterade ämnen att skriva om.

 • En WordPress-hemsida är det mest mångsidiga system som finns idag för att skapa och hantera digitalt innehåll. Facktermen för systemet är innehållshanteringssystem och WordPress är den populäraste av dess slag. Tack vare att WordPress har en öppen källkod är det gratis att ändra och distribuera på nytt.

 • Att marknadsföra ens hemsida på nätet kan vara klurigt eftersom nätet är vår största mediekanal och det är möjligt att välja mellan väldigt många olika underkanaler.

 • 1. Snabb och personlig service Varje kund är viktig för en liten marknadsföringsbyrå. Genom att arbeta med mindre antal personer innebär också att dina unika behov och utmaningar kan personligen tas hand om samma person på ett tidseffektivt sätt.

 • Vad är sökoptimering? Sökoptimering är en process som möjliggör synlighet för en hemsida på sökmotorers organiska sökresultat. Det sker flera miljoner sökningar om dagen enbart i Sverige och majoriteten av sökningarna sker via Google.

 • Att sökoptimera er hemsida gynnar er oavsett i vilken bransch ni verkar. Vare sig ni har ett företag inom tillverkning och försäljning av cyklar, driver ett spa eller en e-butik som säljer proteinpulver. Att synas högt på Googles organiska sökresultat vid sökning av relevanta sökord kommer att ge er fler kunder.

 • Förbättra er digitala marknadsföring och öka era intäkter genom att följa dessa 7 förbättringssteg. Förutsatt att ni har en bra hemsida då det är ditt företags ansikte utåt och grunden inom digital marknadsföring.

 • Syns på Google lokalt genom lokal sökoptimering. Grundstenen för att kunna konkurrera lokalt i dagens marknad är att kunna bli hittad på Google. Lokal sökoptimering har vuxit fram i och med en ökad användning av smart telefoner och handlar om att få ert företag synas lokalt.

 • Pokémon GO har tagit över världen och fått spelare världen över att bli maniska att jaga Pokémons. Människor springer genom parker och övergångsställen fastklistrade i sin telefon för att fånga sina Pokémons och bli starkare pokémontränare. 

Vill ni också synas bättre digitalt?

Vi hjälper er med moderna och innovativa lösningar inom digital marknadsföring för att stärka ert varumärke och öka er försäljning. Påbörja er digitala marknadsföring med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom hur er situation ser ut i nuläget och presenterar en digital strategi utifrån era behov.

Börja idag

Petteri Palo Digital marknadsförare

073 - 75 69 202

Vad behöver ni hjälp med?

Boka ett kostnadsfritt möte på 30 min och ta del av konkreta tips inom digital marknadsföring.