Google Rating
5.0

Resultatsbaserad & Lokal sökmotoroptimering

SEOKA / Digital marknadsföring / Resultatsbaserad & Lokal sökmotoroptimering

Resultatsbaserad & Lokal sökmotoroptimering

Resultatsbaserad + ingen bindningstid. Kan det bli bättre?
Fr. 15 kr per sökord och dag

Vill du bli kontaktad?

Har du frågor eller behöver hjälp?


Hög avkastning via sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering, SEO handlar om att ranka högt med sökord som era kunder använder på sökmotorer som till exempel Google. Arbetet som utförs är även mätbart, så att ni tydligt kan se hur mycket pengar ni får tillbaka på er investering i sökmotoroptimering.

Allt fler konsumenter googlar fram produkter och tjänster de är ute efter, vilket säkert även ni gör. Över 93% av dessa sökningar i Sverige sker genom Google. Tänk själv, är man t ex ute efter en ny produkt eller tjänst, då googlar väl man? Trots detta läggs den största budgeten på annat än sökoptimering när det gäller marknadsföringen av en hemsida.

Av den anledningen är det viktigt att era produkter eller tjänster enkelt kan sökas fram. Vi hjälper er att hitta rätt sökord och sätta upp mål för sökmotoroptimeringen.

Ett par referenser

Tydliga mål och rapporter

Vi arbetar vanligtvis i fyra steg när vi arbetar med sökoptimering.

1. Vi hjälper er att sätta upp tydliga mål för er sökmotoroptimering. Det kan till exempel vara fler besökare som handlar, fler prenumeranter till ert nyhetsbrev eller fler som kontaktar er. Genom att ha tydliga mål kan vi mäta avkastningen på er investering i sökmotoroptimering. Du kan enkelt se nyttan av sökmotoroptimeringen på svart och vitt.

2. Med hjälp från målen analyserar vi er och era konkurrenter för att kunna välja rätt sökord för att öka mängden relevanta besökare till er hemsida. Att hitta de rätta sökorden för en hemsida kan vara en utmaning. Vi fördjupar oss i den bransch ni är verksamma inom och letar fram vilka sökord era kunder faktiskt använder. Det är bättre med rätt trafik än mycket trafik.

3. Vi arbetar med er hemsida enligt Googles riktlinjer för att ni ska få höga placeringar med sökord vi valt. Vi arbetar bland annat med innehållet och strukturen på hemsidan samt auktoriteten, så att sökmotorer uppfattar er hemsida som relevant till sökorden vi valt.

4. Vi rapporterar löpande för att hålla er uppdaterade på ert sökords status. Vi framför även potentiella utvecklingsmöjligheter. Sökoptimering är iterativt, vi upprepar stegen löpande för att er webbsida ska fortsätta klättra i det organiska sökresultatet på Google.

Genom ett kontinuerligt sökmotoroptimeringsarbete kommer er hemsida lätt kunna hittas av besökare som är intresserade. Vi arbetar grundligt och långsiktigt och med det menar vi att arbetet som utförs varar länge. Vid varje nytt uppdrag lär vi oss kundens bransch och anpassar oss till era behov, så att rätt besökare hittar till er hemsida!

Sökmotoroptimering är en kontinuerlig process

Högst troligt finns det flera konkurrenter som agerar inom samma område som ert företag och dessa konkurrenter har troligtvis samma målgrupp och ungefär samma innehåll, tjänster eller produkter. Det är svårt nog att konkurrera med andra hemsidor men sökmotorer ändrar också sina algoritmer på hur de evaluerar hemsidor. I och med den konstanta förändringen och utvecklingen av marknaden och sökmotorer, så behöver även er sökmotoroptimering kontinuerligt utvecklas för att kunna nå topplaceringar.

Sökoptimeringsarbetet kan man egentligen dela upp i två delar, den ena delen handlar om att följa Googles riktlinjer när det gäller innehåll och struktur på hemsidan och den andra är att göra webbsidan auktoritär. Första delen handlar bland annat om att optimera texterna, se till att texterna är originella, hantera brutna länkar, skapa en god url-struktur, permalänkar, se till att hemsidan laddas snabbt, interna länkningar et cetera. Andra delen handlar om att öka nivån på auktoriteten på er hemsida, så att Google anser att er hemsida är bättre än konkurrenternas. Detta innebär bland annat in- och utlänkningar, sociala signaler och citations.

sökmotoroptimering

Börja med en kostnadsfri konsultation

Kostnadsfri konsultation

Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi går genom hur det ser ut för er i dagsläget och pratar lite om sökmotoroptimering.

kontakta oss redan idag
Petteri Palo Digital marknadsförare

073 - 75 69 202

Vad behöver ni hjälp med?

Boka ett kostnadsfritt möte på 30 min och ta del av konkreta tips inom digital marknadsföring.