Google Rating
5.0

Digital marknadsföring

SEOKA / Digital marknadsföring
Vill du bli kontaktad?


kostnadsfri mall digital marknadsföring

Digital marknadsföring

En snygg och genomtänkt hemsida är inte värd något om den inte når ut till rätt målgrupp. Vi hjälper er att locka rätt målgrupp och omvandla målgruppen till återkommande betalande kunder.

Locka rätt målgrupp till hemsidan

Sökmotormarknadsföring

Sökmotormarknadsföring hjälper ert företag att synas på sökmotorer som Google, Bing och Yahoo. Sökmotormarknadsföring är indelad i två delar; sökmotoroptimering och sökmotorannonsering.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering handlar om att göra er hemsida sökbar och enkel att hitta för sökmotorer och besökare. För att nå topplaceringar i det organiska sökresultat på relevanta sökord i er bransch, måste man övertyga sökmotorn att er hemsida är det viktigaste för sökordet ifråga.

Sökmotorannonsering via Google Adwords

Via sökmotorannonsering på Google Adwords får vi ert företag att synas på viktiga sökord omedelbart. Annonseringsmodellen går ut på att buda på olika sökord på Google och när någon söker efter valda sökord, så syns era annonser.

Displaymarknadsföring

Visa era annonser i rätt tid på rätt plats. Ni kan visa era annonser för tusentals nya potentiella kunder eller nå besökare som tidigare besökt er hemsida utan att ha handlat något.

Omvandla fler besökare till betalande kunder

Konverteringsoptimering

Avsluta fler affärer genom konverteringsoptimering. När era potentiella kunder har hittat till er webbsida gäller det att omvandla dem till betalande kunder. Ju fler potentiella kunder som omvandlas till betalande kunder desto högre avkastning har på er generella marknadsföring som driver trafiken till er hemsida.

Nå redan existerande kunder

E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring har visats sig ge högst avkastning på investering jämfört med andra sortens marknadsföringsmetoder. Detta är på grund av att ni når existerande och potentiella kunder som visat intresse för era tjänster eller produkter direkt med ett mejl som intresserar dem.

Hur börjar vi?

1. Kostnadsfritt inledande möte

Vi börjar med ett möte där vi diskuterar er verksamhet och konkurrensen på marknaden.

2. Kostnadsfri nulägesanalys

Utifrån mötet tar vi fram hur nuläget ser ut för er verksamhet.

3. Kostnadsfritt förbättringsförslag

Därefter presenterar vi ett nytt förbättrat förslag utifrån era behov.

Petteri Palo Digital marknadsförare

073 - 75 69 202

Vad behöver ni hjälp med?

Boka ett kostnadsfritt möte på 30 min och ta del av konkreta tips inom digital marknadsföring.