Google Rating
5.0

Våra case

SEOKA / Våra case

Våra case

Ett urval

Här är ett urval av våra projekt. Fler projekt läggs in inom kort.

Storgatanspensionat är en Bed & Breakfast i Dalarna. Efter att vi ingått i ett samarbete har vi ökat deras organiska trafik med 247%, vilket ger väldigt många fler övernattare.

Sökmotoroptimering

Diner 45 är en amerikanskinspirerad restaurangkedja i Sunne och Rättvik. Efter att Diner 45 och SEOKA ingått i ett samarbete har vi ökat deras organiska trafik med 582%, vilket ger otroligt många fler restaurangbesökare.

Sökmotoroptimering

SEOKA hjälper Stockholm Hundsportcentrum med olika hemsideåtgärder, Google Adwords och sökmotoroptimering. Ägaren Stig Vilhelmson har tidigare bland annat varit chef på investeringsbanken Carnegie.

Google Adwords / Sökmotoroptimering / Wordpress Hjälp

Mäklaren i Spanien är ett företag som förmedlar bostäder i Costa Blanca kusten i Spanien. SEOKA fick uppdraget att skapa en ny logotyp och en ny hemsida.

Hemsida

Hotell Rättvik har tagit hjälp av SEOKA för att synas bättre på sökmotorer. Nu syns Hotell Rättvik på 1:a placering på första sidan inom 1920 sökningar som sker varje månad.

Sökmotoroptimering

Petteri har handlett en kurs inom WordPressutveckling för Changemaker Educations AB. Petteri har även utbildat deras nya Art Director inom WordPress.

Wordpress Hjälp

SEOKA har hjälp EPC Byggprodukter AB att skapa säljande och välinformerade nyhetsbrev.

E-postmarknadsföring

SEOKA har hjälp Minddesign ABs kunder med hemsideåtgärder. Kunderna består bland annat av C3C, Möteslabbet och Sydtextil.

E-postmarknadsföring / Wordpress Hjälp

Vi skapade en hemsida med möjlighet att skapa sin egen offert för Cyklos AB med syftet att spara tid inom offertförfrågningar.

E-postmarknadsföring / Google Adwords / Hemsida / Sökmotoroptimering

Vill ni också synas bättre på nätet?

Vi hjälper er med moderna och innovativa lösningar inom digital marknadsföring för att stärka ert varumärke och öka er försäljning. Påbörja er digitala marknadsföring med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom hur er situation ser ut i nuläget och presenterar en digital strategi utifrån era behov.

Petteri Palo Digital marknadsförare

073 - 75 69 202

Vad behöver ni hjälp med?

Boka ett kostnadsfritt möte på 30 min och ta del av konkreta tips inom digital marknadsföring.